Разход на гориво на мерцедес е класа

Дата на публикация: 09.03.2020

До коментар 1 от " никчоу ": Защо тогава лъжат според теб? Колега да се купуват нови дюзи за тия коли не е сериозно. Зимата в гаража обаче.

Тестът в Щутгарт беше фокусиран само върху 2. Гласувай за нас в БГтоп! Значи не си, търси нещо по-народно. Публикувано 04 януари - Здравей, колега и за много години на всички!

Като с това пенсионерско каране ме скъсват от псувни.

Гори,ама върви!!? Защото в моргите и там знаят цените на частите, Пловдив 11 ноември 5 лв, Обеля 27 октомври лв. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не разход на гориво на мерцедес е класа да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.

София, ако отидеш да търсиш моторче за централното и да ти кажат лева 2-ра ръка. Царимир.

Skapano podkupeno prouchvane s cel podbivane na pazara. Четени Коментирани Нови. Публикувано 04 януари -
 • На никой не му харесва конкуренцията, макар че тя и единствено тя е тази която трябва да движи пазара.
 • Пълен боклук.

Автомобилен каталог

Части и консумативи. Съгласен съм с теб до някъде ,но като се говори тооолкова много за околната среда началото на те години Мерцедес направиха първия двигател с вътрешно горене на водород! Стара Загора област Стара Загора гр. Дано и съдийте им не ги прехванат болестите на новите страни членки. Не съм карал 4F, но мога да кажа че ме съмнява да е в "пъти по кола" бенза. Защото в моргите и там знаят цените на частите, и няма да ти хареса, ако отидеш да търсиш моторче за централното и да ти кажат лева 2-ра ръка.

Настройки Лични съобщения.

Козирката над километражите е като навес на заводски цех. Хибридната C-Class на Mercedes ще харчи 2. Не съм карал 4F, но мога да кажа че ме съмнява да е в "пъти по кола" бенза. Перник, Васил Левски 11 декември 11 лв.

Научете повече Разбрах. Като е с голям двигател и го настъпиш пъти нормално да даде разход.

Мощно и икономично пътуване.

Но пък извънградско 6. Запиши търсенето. Явно това е наистина най великата премиум марка само за нашите географски ширини за определен тип хора.

Причината е във факта, задължително трябва да има каско, която отчита разхода на гориво. Коментиран от 34като фит. Не може, Това е лукс при возията и статус в обществото. И според мен такава кола.

Пътна динамика & икономичност. За трайно удоволствие от шофирането.

Вече извънградския е към 6, да не се бъркаш с извънградски разход? Перник на протест, бедствено положение преди 4 часа и 34 минути.

Да, изискванията към комфорта и икономичността също бяха завишени сравнително отдавна. Ако ги нямаш да са ти били дуЗпата веднага. Публикувано 06 август - За града е ясно колега, доста е субективно, но извънградско може да се направи някаква съпоставка, особено с посочена скорост Със на дистроник със същият двигател малко повече коне , но на w е 7.

Как е като надеждност, разход и поддръжка. Register now. На практика новите 2,2-литрови мотори CDI 95, или. Смолян област Смолян гр.

Може предишния път да са ми сипали повече нафта! Който се и движи на това отгоре!!. Само на електрическа енергия автомобилът ще може да измине с едно зареждане на батериите около 32 км.

Mercedes-Benz Vito – лъскавият ван

Да, изискванията към комфорта и икономичността също бяха завишени сравнително отдавна. Смолян област Смолян гр. До коментар 59 от " некомпетентен ":.

Откакто падна Берлинската стена и западняците се изучиха да лъжат. Не се напъвай толкова и ни остави да си караме гадните Мерцедесити си карай Аудито дето не могат да направят една скоростна кутия Оценка 0 от 0 глас.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Орка
  12.03.2020 в 01:36
  Козирката над километражите е като навес на заводски цех. А не някакви грозни кремвиши с пластмасови гуми,липса на управляемост,комфорт и т.
 2. Влахинка
  10.03.2020 в 14:27
  Замислям се дали съм за тази кола.
  Велизар
  19.03.2020 в 17:10
  Мерцедес Вито Vito гр. Германската компания Mercedes-Benz преди дни обяви, че започва сериозна хибридизация на цялата си моделна гама , като до г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.